A nemiszerv betud férgesedni?
Férges vagyok, és úgy érzem mintha kint a csikló fele férgek lennének, meg találtam ottis ilyen fehéres valamiket! Nagyon ideges vagyok most!
Kérlek írjatok!
Sajnos én is épp ezzel küzdök. Beszedtem egy széles spektrumu antibiotikumot, és felborult az egyensúly. Elöszőr azt hittem, elszaporodott a Candida, de bemértünk biorezonanciával, és nem mutatott különösebb eltérést. Viszont találtunk a bőrben parazitákat, amőbát.
Aztán vettem a digitális mikrószkópomat, és megvizsgáltam a viszkető területet, amit 5 hónapja vakarok, és kezelgetem magam, de eredménytelenül. Na és mit látok...? sok kicsi parazitát befúródva a bőrömbe. Azt még nem mondtam, hogy voltam nőgyógyásznál, ahol negatív lett minden eredményem. Most megyek a bőrgyógyászhoz, és megmutatom a képeken a kis háziállataimról. Kíváncsi vagyok mit lép, illetve, ha nem mutatnám mi van bennem, mikorra találná meg. Szóval ne hagyd annyiba, mert nagyon komoly toxinokat termelnek. Jó szöveg, hogy együtt kell élni vele, de Te ezt ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!