Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A nemiszerv betud férgesedni?

A nemiszerv betud férgesedni?

Figyelt kérdés

Férges vagyok, és úgy érzem mintha kint a csikló fele férgek lennének, meg találtam ottis ilyen fehéres valamiket! Nagyon ideges vagyok most!

Kérlek írjatok!

2015. ápr. 6. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Minden testrészünk, szövetünk tartalmazhat parazitát fertőzés esetén. Ahogyan mikrobákat is.. idegeskedni bőven nem ezek miatt kell.

Szokatlan a gondolat, pedig ha több kiló és milliárd (őő.. milliárd az nem kifejezés) mikrobával együtt tudunk élni, akkor a parazita férgeknek sem kellene idegesítenie minket jobban mint egy influenzának. Na.

Annak nézz utána, hogy mivel szokás kitisztítani őket.

Az csak személyes tanácsom, hogy szokd meg elég fura dolgok történhetnek a testünkkel ebben a világon, tanyát vernek benne más élőlények, ez még a legtermészetesebb. Ezt így el kell fogadni :)

2015. ápr. 6. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen. Kaptál gyógyszert?
2015. ápr. 6. 20:27
 3/12 A kérdező kommentje:

Ettől nem nyugodtam meg :(

most komolyan ott betud férgesedni? :(

2015. ápr. 6. 20:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Holnap tudok orvoshoz menni, húsvétkor ugye nem rendel...
2015. ápr. 6. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen sajnos àtmàsznak :-\ gyógyszer kiírtja őket.
2015. ápr. 6. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Mindenhol be tud. Attól függ milyen parazitákra gondolsz.

Van olyan egzotikus állat (parazita féreg) amely víz iszapjából a talpba képes berágni magát. Onnantól feljut a szerveinkig, ha nem az agyig. Ha van parazita ami erre képes, akkor hol ne lehetne?

Trichinella ha eltéved ki tud nézni a szemünkön. Hát, vannak ilyenek. De célszerű nem parázni semmitől ami az életben megtörténhet.. ráadásul a paraziták még természetes lények is.. hát, persze nem vágyunk rájuk.

De amire meg van féreghajtó, attól igazán nem kell idegeskedni.

2015. ápr. 6. 20:32
 7/12 A kérdező kommentje:

És a féreghajtó a nemiszervtől is kiirtja őket?

Egyébként addig nem kapok gyógyszert ameddig nincs székletminta?

2015. ápr. 6. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Häziorvosodtól függ hogy egyből felirja vagy megvärja szëklet eredmënyët.
2015. ápr. 6. 20:34
 9/12 A kérdező kommentje:
De a nemiszervről is kiírtja a férget a gyógyszer?
2015. ápr. 6. 20:47
 10/12 A kérdező kommentje:
És ha székletmintát kér az mennyi időbe telik?
2015. ápr. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!