A nemiszerv betud férgesedni?
Férges vagyok, és úgy érzem mintha kint a csikló fele férgek lennének, meg találtam ottis ilyen fehéres valamiket! Nagyon ideges vagyok most!
Kérlek írjatok!
Minden testrészünk, szövetünk tartalmazhat parazitát fertőzés esetén. Ahogyan mikrobákat is.. idegeskedni bőven nem ezek miatt kell.
Szokatlan a gondolat, pedig ha több kiló és milliárd (őő.. milliárd az nem kifejezés) mikrobával együtt tudunk élni, akkor a parazita férgeknek sem kellene idegesítenie minket jobban mint egy influenzának. Na.
Annak nézz utána, hogy mivel szokás kitisztítani őket.
Az csak személyes tanácsom, hogy szokd meg elég fura dolgok történhetnek a testünkkel ebben a világon, tanyát vernek benne más élőlények, ez még a legtermészetesebb. Ezt így el kell fogadni :)
Ettől nem nyugodtam meg :(
most komolyan ott betud férgesedni? :(
Mindenhol be tud. Attól függ milyen parazitákra gondolsz.
Van olyan egzotikus állat (parazita féreg) amely víz iszapjából a talpba képes berágni magát. Onnantól feljut a szerveinkig, ha nem az agyig. Ha van parazita ami erre képes, akkor hol ne lehetne?
Trichinella ha eltéved ki tud nézni a szemünkön. Hát, vannak ilyenek. De célszerű nem parázni semmitől ami az életben megtörténhet.. ráadásul a paraziták még természetes lények is.. hát, persze nem vágyunk rájuk.
De amire meg van féreghajtó, attól igazán nem kell idegeskedni.
És a féreghajtó a nemiszervtől is kiirtja őket?
Egyébként addig nem kapok gyógyszert ameddig nincs székletminta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!