Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meg betegedhettem ezek a...

Meg betegedhettem ezek a dolgok miatt?

Figyelt kérdés
Tegnap este es ma reggel is egy fél órát voltam a hideg tóban mert kerestem valamit ami bele esett. Nagyon hideg volt mikor kiszálltam alig ereztem a lábujjaim . Utana azonnal átöltöztem,de meg azota is fázom es fáj az egyik lábam. Lehet valami bajom emiatt?

2015. ápr. 6. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Három Havonta volt gyulladt a mandulám és csak azért nem vették ki, mert ha nincs akkor kapok helyette hörgő vagy tüdőgyulladást.

Bocs az offert. Igen lehetsz beteg. Felfázás sztem is esélyes, ha szerencséd van meguszod ennyivel. Vegyél egy forró fürdőt, hátha segít.

2015. ápr. 6. 14:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Este az ágyba bujtam,reggel utana lezuhanyzotam de nem ereztem a vizen h forró olyan fura volt
2015. ápr. 6. 14:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Mé semmi bajom szerencsere :)
2015. ápr. 7. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!