Ezek a dolgok vérkeringészavarra utalnak?
A lábam szinte mindig hideg, csak ha nagyon meleg van, akkor nem, de télen akár egy 22 fokos szobában teljesen le tud hűlni. Ez tudom hogy az egyik tünete ennek... de olyan történt velem, hogy uszodába mentem, és kb. egy órán keresztül voltam a vízbe, és elkezdtek zsibbadni a kezeim a kisujjamtól a kézfejemig és még az alkarom is (szerintem a hidegtől, de nem tudom). De mással nincs ilyen, csak nekem fázik ennyire. Ha sokat ülök a gép előtt 22 fokban, akkor a jobb kezem is lehűl... pedig szerintem ez nem természetes :S érdemes lenne orvoshoz fordulni ezzel?
L/16
Vannak "fázós" emberek.
Mielőtt pánikba esnél, gondold át ezeket. Ha
1.nem dohányzol? (keringéspusztító, bár gondolom ennyi évesen nem:D)
2.Mozogsz rendszeresen? (heti 2-nél többször)
3.Egészségesen étkezel?
4.Általában nyugodt vagy és keveset idegeskedsz, stresszelsz?
AMENNYIBEN 2 vagy több a NEM válasz, érdemes elgondolkodni és életmódot váltani... mielőtt elmegyünk az orvoshoz, aki felesleges gyógyszereket ír fel egy fiatal lánynak, aki ere teljében képes önerőből is fenntartani az egészségét!
Hajrá!:)
(UI: ha sokat ülsz a gép előtt kezedet az egeren tartva alig mozgatva az, akkor természetes, hogy a merev tartásban kihűlnek a végtagok a tónus miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!