Férges vagyok és nem merek wczni, mit tegyek?
Tegnap jöttem rá hogy fonálférges vagyok, és nem merek nagydolgozni a wcn- n akármennyire kell.
Nagyon undorodok ezektől a férgektől.
Orvos meg csak kedden lessz.
Segítsek mit tegyek hogy merjek ?
Nagyon rossz így nekem.
Előbb-utóbb merni fogsz, belátásodon múlik meddig tartod vissza magadat.
Cucc úgysem fog benned maradni :)
jobban jársz ha "kirakod". nem?
attól még az benned van sajnos(((
állattól kaptad? vagy honnan sikerült beszerezni? :-(
nyugodtan végezd a nagydolgodat.
előbb utóbb ritka xarul fogod magad érezni((((
ügyeletes patika mindenhol van.
a leirás szerint nincs mellékhatása!
-már ha biztos vagy a bajondban. viszont ha mellékhatás mentes, akkor elvileg tök mindegy, nyugodtan szedd be-
"A terápia egy féregűző szer, a mebendazol 100 mg-jának egyszeri, szájon át való beszedése, amit 2-3 hét múlva célszerű megismételni. A szernek gyakorlatilag nincs mellékhatása. Ha több családtag is érintett, egyszerre mindegyikőjüket kell kezelni.
Nem ilyen egyszerű megszabadulni a beteg körül számtalan helyen fellelhető petéktől. Sajnos a nagytakarítást nem lehet megúszni, és célszerű mindjárt az egész családban elvégezni. Le kell húzni minden ágyneműt, össze kell szedni és fertőtlenítő mosással legalább 60, de inkább 90 ℃-on ki kell mosni minden törölközőt, pizsamát, hálóinget és fehérneműt. A fertőzés forrása lehet bármilyen petéket hordozó használati tárgy, játék, élelmiszer, por, ezért ezeket is fertőtleníteni kell...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!