Miert eg a huvelyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 napja eg a huvelybemenetem. 3-4 napja cickafarkfu es sosvizes furdot vettem ,a cickafarkfut a cisztaim miatt,a sosvizest meg meregtelenites celjabol,de ra 1 napra elkezdett egni a huvelyem es folyasom is van. talan tulzasba vihettem A furdokkel? Hozza teszem 3 hete folyamatosan beteg vagyok,1 hetig a hasam ment,2 hetig meg laz,torokfajas,takonykor. Eleg komolyan benne voltam,talan valami bakterium ott utkozhetett ki nemtudom,de lassan megorulok annyira zavar az ego fajdalom. Kenegetem canestennel de semmit sem er. Elvileg erre jo lenne a cickafarkfu ulofurdo,de mar nem merem bevallalni.2015. ápr. 1. 23:42
1/3 anonim 

válasza:

ezért kell orvoshoz menni és nem házi praktikákkal játszani
nyilván a só kimarta a nyálkahártyád, és összeszedtél valami bakteriális fertőzést, amire nem jó a (gombára is kb sz.rt sem érő Canesten)
2/3 A kérdező kommentje:
Persze,tudom. De mar csak keddre tud fogadni.
2015. ápr. 1. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!