Miert faj a huvelyem klion d100tol?
Olyan panaszom volt,hogy szex kozben es utan csipo fajo erzesem volt..elmentem dokihoz mondta hogy valami fertozes.Elkezdem szedni a Kliont,kozbe ugye nem szexelunk..szoval nemtudom hogy hatott-e mert mas panaszom nem volt. De ma erzem hogy mikor hozzaerek a huvelybejaratomhoz" akkor faj,ilyen szuro erzesem van..de ez csak ma jelentkezett,eddig semmi"mellekhatast" nem tapasztaltam. A 10 napos kura 7. Napjan vagyok..ez normalis,miert van?mit csinaljak? Visszamenni a dokihoz max egy het mulva tudok,de nagyon nem akarok mert nem olcso,ugyhogy ha nem muszaj akkor hanyagolnam.
(Sztkba 2 het mulva adnak idopontot,+ahol voltam hat nem szepen bantak velem,ezert jarok most maganhoz szukseg eseten..)
Elore is koszi a valaszokat

Koszi a valaszt! Mar nem faj,csak erzekenyebb de megkerdeztem
Egy online nodokit aki szerint normalis ha erzekenyebb a huvelyem a kezeles alatt mert eros ez a huvelytabletta..most tettem fel a 8.at, hetvegen egyutt leszunk a parommal remelem fajdalommentesen,de ha megsem akkor visszamegyek az orvosomhoz.Koszi a valaszt es jobbulast nekedis!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!