HOgyan tüntessem el a mandulámról a lepedéket?
Figyelt kérdés
Mandulagyulladásom van és nagyon vastag lepedék van rajtuk. Vagy genny..nem tudom pontosan..de az lenne a kérdésem, hogy azt hogyan lehetne eltüntetni onnan? és ha esetleg hozzáérek az nem fog fájni? Még sosem volt mandulagyulladásom ezért nem tudom. 20/L.2015. márc. 26. 16:14
1/8 anonim válasza:
Remélem nem akarod a manduládat lekapargatni?
Menj el a háziorvoshoz és kapsz rá gyógyszert, és öblögess sós vízzel.
2/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem akarom..nem avgyok hülye..de az magától is elmúlik? mert kaptam rá antibiotikumot, garatöblögetőt, de semmi változás.
2015. márc. 26. 16:24
3/8 anonim válasza:
Azért van gyulladás mert kimerült a szervezeted . Eléget minden fontos anyagot és a tartalékokból kifogyott . Mézet kanalazz , nyers gyümölcsöket , dióbelet , hagymaféléket stb fogyassz . Sok folyadékot vigyél be . Érdemes kihagyni az ecetet , szénsavat , többlet cukrot sós dolgokat . Tabletta művitamin nem segít .
4/8 anonim válasza:
Antibiotikumot kellene szedni.Voltál orvosnál?Nekem is volt már ilyen,én fültisztító pálcikával tisztítottam le a manduláimat és gargalizáltam sós vízzel.Nem fájt de nagyon öklendeztem mikor torkomhoz értem.A nyelved is lepedékes?Az én manduláim nehezen jöttek rendbe.Nem tudom a tied milyen,mutass képet a torkodról.
5/8 A kérdező kommentje:
képet nem tudok csinlni de úgy képzeld el, hogy vastagon egybefüggő fehér lepedék/genny van rajta és ha nyelek akkor fáj. FOgpiszkálóval phlogosol oldattal ecsetelhetem? az segít? igen voltam orvosnál, írtam is hogy kaptam antibiotikumot már egy levél el is fogyott. Meg cataflamot is szedek..
2015. márc. 26. 16:40
6/8 anonim válasza:
Ne piszkáld, inkább menj el für-orr-gégészetre, majd ott megoldják.
7/8 anonim válasza:
Szedd a gyógyszert de ha nem javul,menj a gégészetre!Én Glycosept oldattal rendszeresen ecsetelem a torkom,de jó a Phlogosol is.Nekem idült garatgyulladásom van,állandóan gargalizálok(naponta),különben begyullad!
8/8 anonim válasza:
Nem tudom elhinni, hogy meg nem volt. Amikor lepedek reteg alakul ki rajta, akkor azt tuszos mandulagyulladasnak nevezik. Ilyen esetben szoktak kivetetni, mert akarhanyszor begyullad majd mindig igy fog kinezni es ilyen fajdalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!