Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért szidjátok a Neo Citrant?

Miért szidjátok a Neo Citrant?

Figyelt kérdés
Többen is írták már, hogy káros!
2010. febr. 17. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a paracetamol nekimegy a gyomornak... fontos, hoyg legyen a gyomorban valami tartalmas... de hát én is pl. amikor rosszul voltam kaja sem kellett, hánytam aztám még a neocitrán, még hánytam többször nem kell. akinek beválik vegye be legközelebb is. kinek mi.
2010. febr. 17. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
hülyeség, nem károsabb mint bármelyik másik hasonló gyógyszer. mindegyik gyógyszer "káros" vmilyen szinten, mivel nem egészséges csakúgy szedni őket, deha kell, akkor kell. nemlesz tőle semmi bajod, hacsak nemvagy rá érzékeny, de ezsem a neo citran hibája, h vki kevésbé bírja. más meg lehet az aspirin plus c-t nembírja.
2010. febr. 17. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!