Én ne szidom, de én rosszul voltam tőle. Kinek hogy?
2010. febr. 17. 09:33
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, ki szidja, nekem mindig használ! Mindig sokkal jobban leszek tőle! Többfélét próbáltam már, Coldrexet, Aspirin plus C-t, de azoktól soha nem lettem jobban.
Mindig van itthon Neocitrán.
2010. febr. 17. 09:34
3/12 anonim válasza:
tudtommal igen káros eléggé.
viszont azt ne feledjétek, hogy a neocitran csak tüneti kezelő. semmi több.
2010. febr. 17. 09:38
4/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:Mi történt veled?hogy hogy rosszúl voltál?Mit éreztél?
3. válaszoló:csak annyit tudsz hogy káros?Bővebben????????
2010. febr. 17. 09:40
5/12 anonim válasza:
Nem károsabb, mint bármelyik hasonló gyógyszer.
2010. febr. 17. 09:43
6/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért lenne károsABB, mint bármelyik más gyógyszer. Fájdalom és lázcsillapító van benne, jó sok c vitamin és kellemesen átmelegít + placebó hatás, hogy most bevettem valami gyógyszer, tehát jobban leszek. :)))
Nekem mindig használ. Ha érzem, hogy beteg leszek, lefekvésnél iszom egyet jól betakarózom. Nem tudom megmondani, hogy mikor estem utoljára ágynak megfázással.
2010. febr. 17. 09:46
7/12 anonim válasza:
nekem "szétszedte" a gyomrom. nagyon görcsöltem utána, úgyhogy soha többet nem iszok. de akinek bevált annak biztos jó.
2010. febr. 17. 09:49
8/12 anonim válasza:
a májnak nem tesz jót.
2010. febr. 17. 09:52
9/12 anonim válasza:
Egyik gyógyszer sem tesz jót a májnak, mivel mindet a májnak kell lebontania. Szerintem ebben nem különbözik a többi meghűlés elleni gyógyszertől, vagy akár a leghétköznapibb fájdalomcsillapítótól.
2010. febr. 17. 09:54
10/12 anonim válasza:
Csak a tüneteket mulasztja el időlegesen, emellett rengeteg paracetamol van benne - sokan érzékenyek rá. Nekem nem vált be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!