Köhögök és folyik az orrom, mit vegyek a gyógyszertárban?
Én nem tudom miért terápiaként emlegetik a teát....attól senki nem gyógyul, csak jólesik, mert kellemes meleg, főleg torokfájásnál. De nem attól gyógyulunk.
Ha nem aggódsz az összetevők miatt és nem vagy egészségmániákus, akkor Neo Citran italpor, C vitamin minimum 500 mg-os betegség idején, és esetleg orrspray (tengeri sós). a neo citran csak a tüneteket enyhíti, sima tea ivás mellett is ugyanúgy gyógyulsz, csak nem folyik egybe taknyad nyálad.
Ha nem akarsz Neo citrant, mert amúgy az elég egészségkárosító, akkor csak c vitamin és tengervizes orrspray, ami nem olcsó, de nincs benne egyéb adalékanyag.
Én ezt szoktam.
eü.s
Én a közvetlenül előttem szólóval értenék egyet, egy valamivel kiegészítve.
Korábban írták, hogy köhögéscsillapítót vegyél, annak semmi értelme, attól csak rosszabb lesz, a köhögést csak nagyon szélsőséges esetekben szabad csillapítani, pl. műtétek után, hogy ne jöjjön ki a varrat, vagy nagy fájdalom esetén. Az illető valószínűleg köptetőte, nyákoldóra gondolt, azt vegyél bátran, de az nem csillapítja a köhögést, hanem könnyebbé teszi, a száraz köhögést produktívvá teszi.
Egy "nemsokára orvos"
Hacsak nem H1N1 akkor semmit! Inkább a piacon vegyél termelői virágmézet! Lefekvés előtt 2-3 nagy kanál aztán már ne egyél, ne igyál és ne öblögess! Vagy izzasztó kúra. Felveszel 3-4 melegítőt, sapkát sálat és mindent, leterítesz a földre egy nejlont egy matracra és úgy alszol. Reggelre lejön rólad 10 liter víz és megkönnyebbülten ébredsz. Én is azt csináltam a balatoni nyaralásunk második napján. Igaz, nekem a fejem is fájt és szédültem is.
Ha minden apró kis meghűlésre gyógyszereket szedsz, akkor egész életedre tápos csirke maradsz.
Szerinted minek van neked immunrendszered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!