Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan kaphattam el? Meddig...

Hogyan kaphattam el? Meddig fog tartani?

Figyelt kérdés

A bátyám szerdán hajnalban hányt,hasmenése lett és belázasodott.

1-2 napig kerültük egymást és amikor meggyógyult utána csütörtök este hasmenésem lett, hajnali 2-kor,4kor hánytam és belázasodtam.

A fontos gyógyszereket is kihánytam.

(tartósan beteg vagyok)

Kedden jöttem haza a kórházból és akkor adtam a bátyámnak puszit. De akkor még nem tudtuk, hogy beteg lesz.

Lehet akkor jött át a betegség (kérdőjel)

szerintem : calici vírus

Ma csak hasmenésem volt , a keksz víz tea bennem maradt.

2010. febr. 12. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínű te hoztad haza a kórházból. Calici vírus, őrület, én a kórházi bent fekvésem alatt kaptam el.Azt hittem belepusztulok, annyira beteg voltam. Még infúzióztak is. Hat órán át hánytam, hasmenős voltam. Nem azzal a betegséggel mentem be, és az lett a belőle, hogy a calici vírust kellett intenzíven kezelni az orvosoknak. Napról napra egyre több lett a beteg, zárlat volt az osztályon.De én még olyan borzalmas állapotba nem kerültem mint akkor. Kb. 2 hét kellett mire úgy ahogy helyrevágódtam, egy éjszaka alatt 4 kilót fogytam.Utána nem győztem magamat itthon helyrehozni vitaminokat szedtem, és lassan, de felépültem. A lányom egy hónapra rá esett bele, iszonyúan megviselte azt is. Micsoda szörnyű vírusok vannak, szinte az embert teljesen tönkreteszi. Kedves lány kívánok nektek a tesóddal mielőbbi felépülést. Ezt a betegséget símán meg lehet kapni, hiába védekezik az ember bármivel is. Legyetek túl minél hamarabb rajta.
2010. febr. 12. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi,meggyógyultam XD
2010. febr. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!