Hogy johettek ki kis fehér pattanáskák a párom makján?
Figyelt kérdés
Vasárnap este semmi baja nem volt,mostanra kedd reggelre viszont már észre vettem hogy ki jottek kis pici fehér pattanáskák eléggé surun az egész makján(piros pici pattanások fehér pupocskával kb.2 mm)és ez nem eloszor fordult elo,mult éven nyáron is volt,kikezeltem canestennel másfél-2 hét alat szerencsére elmullot,akkor is max. 2 napon belul megjelentek.Normális válaszokat ha lehet.2015. febr. 10. 07:12
1/2 A kérdező kommentje:
nekem nincs semmi egészségugyi problémám,és ezért gyanus a dolog,és nem hiszem hogy télen is bepálhat ijen rovid ido alat,megcsalásra gondolok.
2015. febr. 10. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!