Ez akkor most streptococcus?
a torkom alig fáj, viszont nehéz a nyelés, és a manduláimon fehér foltok vannak. lázam nincs, közérzetem se borzasztó, étvágyam is van.
lehetnek fehér foltok sima torokgyulladásnál is, vagy ez mindenképp vmi bakteriális?
azért kérdezem,hogy érdemes -e antibiotikumot szedni rá vagy nem.
(dokinál még nem voltam,de nekem kb sajnos midenre egyből antibiotikumot ír fel. baci kitenyésztés ,minden komolyabb vizsgálat nélkül. én meg fölöslegesen nem akarok ilyeneket beszedni)
a doki csak belenézett, és felírt antibiotikumot. úgyh már be is szedtem az elsőt. remélem holnapra jobban leszek tőle.
nem mondta, hogy ki kéne venni. annak kell kivenni,akinek évente sokszor magas lázzal járó mandulagyulladása van.
Nekem meg életemben ez kb a 2. :(
Remélem már hatott a gyógyszer és jobban vagy!Azért még gargalizálj sós vízzel vagy kamillateával...Én is megnézetem a torkom,ma 10-re kaptam időpontot a gégészetre.Elég piros a garatom,mint mindig és köhögök is.
Valószinű nekem tükrözni is fogják a torkom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!