Mitől sebesedik ki belülről az orrom?
Az a problémám, hogy 2-3 havonta kisebesedik belülről az orrom és nem tudom az okát. Nem közvetlenül az orrnyílásnál, és nem azért, mert kidörzsöltem. Belül bepirosodik és egy vulkánszerű dudor lesz ott. Ha kaparom vagy bármi mást teszek vele, annál nagyobb, úgyhogy inkább békén hagyom. Nagyon fáj, néha még be is lázasodom tőle. Legtöbbször egy idő után kívülről is látszódik, hogy be van pirosodva és olykor a legvégső szakaszban egy fehér gennyel telt kis csomó is kialakul az orrcimpám külső oldalán, az magától sosem szokott kifakadni, de, ha kinyomom, rövid időn belül az egész megszűnik.
Ha valaki tudja mi ez, írja már meg és azt is, hogy mivel lehet kezelni! Köszönöm.
Én is igy jártam,tegnap gyomtam ki mint ha patanás lenne,remélem elmulik! Fáj töle az orrom! Nem tudom mivel lehetne kezelni!
De néha szoktam jó foghagymás körözöttet enni ,azt modják a foghagyma vértisztitó,olcsó és finom megoldás,persze nem ajánlatos csókolozni utána!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!