Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sebes a szám belülről és nem...

Sebes a szám belülről és nem tudom miért?

Figyelt kérdés
Már több napja van ez és nem herpesz, és tudtommal nem haraptam rá..Nem tudom hogy talán a forró pizza evéstől lehetett, mert a szájpadlásom is fáj
2010. ápr. 27. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárakban,drogériákban vannak szájfertőtlenítők,még szopogatósban is.Vegyél valamilyet segíteni fog.Amúgy ha hirtelen eszel valamit jó ízűen akkor is kijön a seb.
2010. ápr. 27. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Forró ételtől rendesen fájhat a szájpadlásod.

Nekem egy időben az amalgámtömés oldódásától voltak sebeim a két fogsor közötti vonalban.

2010. ápr. 27. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet aphtad van a szajban ien kis feher herpesz szeru fajo kis izek amik naon kellemetlenek sajnos Glycosept nevu oldat asszem veny nelkul kaphato azzal kell oblogetni vagy ecsetelni fajdalmat csillapi ill fertotlenit:)
2010. ápr. 27. 18:48
 4/5 anonim válasza:
így van, aki elöttem írta igaza van, kis fehér valami olyan mint egy nyílt seb csak picibe és nekem is sűrűn van, ha valaki után ittam vagy valami ilyesmi akkor rá fél napra már kijön, én Tantum verde spray-t használtam rá, Használd: Fogatmosol, és befújod a sprayel, de lehetőleg akkor ne egyél egy 10-15 percig rajtahagyod és ennyi =) nekem 3x kellet elismételni /nap és elmúlt,
2010. ápr. 28. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
igen köszönöm, ez aphta:)
2010. ápr. 29. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!