Mit tegyek? Lehet ez aids?
Szerinted mi itt tudunk vértesztet végezni?
huzz el orvoshoz
menj el szűrő vizsgálatra
amúgy kizárt, h aids-es legyél
Nem hinném. Hacsak nem vagy drogos, és nem használtatok közös tűt. Ezen kívül csak úgy lehetne ha anyukád is betegen szült, illetve ha bárki fertőzött vérével érintkeztél. A vérátömlesztésnél pedig már rég figyelnek erre.
Amúgy az idei influenza elég durva, lehet az gyengített le. Szedjél vitaminokat, és ne parázz butaságokon!
"De vannak extrém lehetőségek az Aids terjedésére."
Lóf...t vannak. Testnedvekkel terjed szoros kontaktus útján, még a nyállal történő terjedés is extrémen ritka, ugyanis a vírus iszonyatosan érzékeny a környezeti hatásokra. Szóval nem vagy HIV pozitív. Arról nem is bszélve, hogy szerencsére Budapesten kívül a HIV+ egyének aránya nagyon alacsony, már ahhoz is nagy balszerencse kell, hogy szex útján elkapd. Egyébként ha férfiként szeretkezel HIV+ nővel akkor is csak 1 százalék az esélye, hogy elkapod.
VISZONT immunhiányod más okból is lehet. Menjetek el orvoshoz.
Nem vagy az. Bár ha ennyire félsz, akkor csináltass tesztet. Na de az aids szexuális úton terjedő betegség, vagy közös tű használat egy aidses egyénnel, vagy az anyaméhben megfertőződött csecsemő (már rég kiderült volna).
Magas láz az nem magyarázat az aidsre. Engem is kikészített az influenza, úgy éreztem átment rajtam egy kamion. A láztól lehet kiütésed, vagy az antibiotikumtól amit a doki felírt. Visszafertőződtél. A kisfiam 3 hetente beteg mióta oviba jár, és ilyen nyálkás az idő. Itthon semmi baja, de az oviban a közösségben gyorsabban terjed. Hiába szellőztetek, cserélek ágyneműt sűrűbben, ha az oviban nem... És erősítsd az immunrendszeredet vitaminokkal, gyümölcs. És sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!