Mit lehet tenni túlzott orrváladék termelődése ellen? Akárhányszor náthás vagyok (mint most), szó szerint percenként kell orrot fújnom.
Figyelt kérdés
Átlátszós, vízszerű orrváladékot fújok ki literszámra. Az orrom már fáj, kidörzsölődött, pedig minden fújás után kenem Niveaval. Annyira idegesítő a folyamatos orrfacsarás és a csöpögő takony, hogy legszívesebben letépném az orrom. Olynth orrsprayt használok, de az tudtommal orrdugulás esetére van, arról meg szó sincs.2015. jan. 25. 20:02
1/1 anonim válasza:
én már megyek ki belőle 4 nap után. borsmenta citromos, mézes teát ittam naponta többször melegen, rágcsáltam gyömbért, azt is beáztattam a teámba és szedtem naponta 4 szer egy szem Nurofen gyógyszert zöld dobozosat. ez a legjobb ami bevált. az orrom nekem is kiszáradt, kenegetem szőlőzsírral. nekem is víz csöpögött az orromból percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!