Gyulladás a szervezetemben?
A háziorvosom elküldött vérvételre mivel 1hétig lázas voltam,meg vagyok még most is!Az eredmények szerint vashiányos vagyok(erre gyogyszert is irt)és a CRP szintem 26 körül van!
A 26 os CRP-m miatt nem kellet volna további kivizsgálásokra küldenie az orvosnak?Mert az ok hogy azt mondta gyulladás volt a szervezetembe de honét tugya hogy volt és nempedig van/vagy eztán jön ki? 26-os CRP nem gáz?
De, gáz.
Ma majdnem mindenki gyulladásos betegségektől szenved. Senkit nem érdekel. Gabona alapú, tejes étrendünk szénhidrátokban és mérgekben gazdag, ezek mellett még műkajákat is eszünk.. áteresztő lesz a bélfalunk és gyulladás lesz a testünkben.
Ezen alapul a gyógyszeripar, ezeket a betegségeket és a következményeiket kezelgetik, majd meghalunk.
Ennyi. Ha változtatni akarsz valamin, akkor kezdetben: kövess gyulladáscsökkentő étrendet.
Ez még nem vészes.
A kisfiamnak szeptemberben a megengedett érték 11-szerese volt, azaz 100 feletti értéke. Neki légúti gyulladása és enyhébb gyomorgyulladása volt. Antibiotikummal és gyulladáscsökkentővel kikezelték.
Gondolom neked is írt fel gyógyszert és majd rendbe jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!