Mit kell kérni ahhoz, h vérből megállapitsák, h van e vmi gyulladás a szervezetemben?
Figyelt kérdés
Pl foginy gyulladásra gondolok,akár ez is lehet egy ok arra,h nem sikerül a baba?2013. nov. 29. 15:39
2/7 anonim válasza:
Ezeket nézik az általános vérképben.
3/7 anonim válasza:
Egyiket sem nézik, sem a CRP-t, sem a süllyedést, nálunk legalább is nem.
4/7 anonim válasza:
Kérj beutalót a háziorvostól. Ő tudja mit kell ilyenkor kérni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a fogínygyulladásnak semmi köze a teherbeeséshez.
Viszont ha fogínygyulladásod van, akkor keress fel egy fogorvost és az egyből látni fogja, hogy ott van-e gond és kikezeli a gyulladt területet.
Egyébként ha kér a háziorvos egy általános vérképet, akkor abban szokott lenni süllyedés és ha az magas, akkor az gyulladásra utal.
De abból természetesen még nem fogja tudni az orvos sem, hogy hol van a gyulladás.
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó, lehet köze a teherbeeséshez. Sőt! Barátnőm anyukája kétszer vetélt el mire rájöttek, hogy egy rossz, gyulladt fog miatt történt (a foga amúgy nem is fájt neki).
Kikezelték és megszületett a barátnőm.
Az én nődokim pl. ajánlotta is, hogy csinjáltassak fogorvosi rutinvizsgálatot a tudatos babatervezés előtt.
7/7 anonim válasza:
CRP és vvsüllyedés és úgy tudom a fehérvérsejt szám is utalhat gyulladásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!