Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tüdőgyulladásnál a tüdőn...

Tüdőgyulladásnál a tüdőn mitől terjed tovább a gyulladás?

Figyelt kérdés

2015. jan. 8. 13:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ja,és lenne még egy kérdésem.azt olvastam az előbb a neten hogy az jó ha a mellkasomra hideget teszek.ez igaz?
2015. jan. 8. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem igaz. int fentebb írtam, a hideg rontja a szervek védekezőképességét. Pl. a láz is jó egy szintig, mert 37-38 fok körül a bacik rosszabbul szaporodnak.
2015. jan. 8. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Úristen a mellkasra hideget? Milyen oldalakat találsz te?

Én hosszú rosszullét után hétfőn kaptam végre diagnózist, hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladásom van. Egyetemista vagyok, vizsgaidőszak van, a lehető legrosszabbkor lettem ágynyugalomra ítélve, de az egészségem az első!

Ha nem fekszed ki, nem pihensz és nem követed az orvos utasításait, csak rosszabb lesz, illetve elhúzódik. Szerintem ennyit nem ér. Nekem is vizsgáznom kell jövőhéten, de azt is megpróbálom a lehető legkevesebb energiabefektetéssel megtenni.

Felutazok Budapestre, levizsgázok, jövök haza és pihenek tovább. Ennyire engedélyt kaptam a dokimtól is, ellenben egyáltalán nem javasolta, hogy a héten még bárhova is menjek, így az eheti vizsgáimat leadtam.

Menj el az orvosodhoz, mondd el neki a programodat és kérdezd meg, hogy belefér-e, avagy sem.

Hideget nem szabad inni, mert csak olaj a tűzre. Forrót nem szabad inni, az orvosom szerint roncsolja a nyálkahártyát, nekem nem is esik jól. Langyosat, vagy ha meleg van, akkor szobahőmérsékletűt szabad inni.

2015. jan. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!