Szerintetek nagy baj ha 15 évesen vérnyomásos vagyok?
Figyelt kérdés
Néha , előfordult , hogy bemelekszem , elszédülök, hányingerem lesz és nem halk semmit elhomályosul minden a szemem és hirtelen össze esek . Megkérdeztem pár ismerősöm azt mondták vérnyomás menjek el dokihoz. Ez tényleg az ha igen akkor nagy bam? főleg. úgyhogy 15 éves vagyok ?2015. jan. 7. 07:42
1/9 anonim válasza:
Feltétlenül menj orvoshoz, ezt nem lehet laikusok távdiagnózisára bízni! Ha vérnyomás probléma, akkor inkább alacsony, az nem tragédia, de lehet más is.
2/9 anonim válasza:
1. Olyan nincs, hogy "vérnyomásos", mert mindenkinek VAN vérnyomása!
2. Ha idönként rosszul leszel, akkor ne az ismerösök "diagnózisára" hallgass (mert ilyan nincs, hogy ez "vérnyomás"), hanem menj orvoshoz.
3. Mindenképpen ki kell vizsgáltatni, mert ugyan valószínüleg csak kamaszkori hullámzás, de lehet igen komoly betegség is a háttérben. (de a legkevésbé vérnyomásprobléma!)
3/9 anonim válasza:
Sok minden más is lehet, nemcsak vérnyomás probléma, menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgálni az okát.
4/9 anonim válasza:
Eszel rendesen ? Fogyózol ? Sportolsz valamit aktívan ?
Vércukrod rendben ?
Irány dokihoz !
5/9 A kérdező kommentje:
Többet eszek mint bárki más :/
Nem fogyozok mert különben eltűnök :o
Nem sportolok rossz a terdem :(
Jah lehet azt kéne.
2015. jan. 8. 07:00
6/9 anonim válasza:
Háziorvos ,komlett laborvizsgálat ,utána lehet okosabbat tudni ,vagy további szakorvost kitalálni.
7/9 A kérdező kommentje:
Ahogy kiderült vercukor szintem esik le nagyon hamar :/
2015. jan. 10. 09:47
8/9 anonim válasza:
Lehet terheléses cukorvizsgálatot is csinálni ,de pl. a múltkor olvastam olyan jellegű cukorbajról,aminek még nincsenek tünetei ,de valamilyen bonyolultabb vizsgálattal ki lehet már jóval előbb mutatni,amikor még a hagyományos módszerek nem mutatnak semmit.De nem csak cukor lehet ,nem kellene elmenni mindenféle bizonytalan irányba,orvos kell ide,aki több irányból tudja megközeliteni a problémát.
9/9 anonim válasza:
Én inkább kardiológusra bíznám a dolgot, lehet, hogy szívritmus zavarod van. Semmiképp sem normális, és addig ne add fel, amíg nem derül ki, hogy mi okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!