Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagylabor vizsgálattal kimutat...

Nagylabor vizsgálattal kimutathatóak a nemi betegségek is?

Figyelt kérdés

A legutóbbi együttlétem októberben volt, azóta kiderült hogy a partnerem már számos más alkalommal volt másokkal is. ( mindketten homoszexuálisok vagyunk, védekeztünk ám én mégis aggódom ). Nem rég nagyon beteg volt, csináltatott egy nagylabor vizsgálatot és ott semmit sem találtak, viszont azt nem tudjuk, hogy ezzel ki lehet-e mutatni a nemi betegségeket is. Kerestem számos más helyen interneten is, de ott nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.

Megkérek mindenkit, hogy csak normális válaszokat küldjön. Köszönöm előre is :)

2015. jan. 1. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, nagylaborral a nemi betegségeket nem nézik, csak külön, indokolt esetben. Ennek az az oka, hogy igen drága vizsgálatról van szó, speciálisabb műszer kell hozzá. Külön kell jelezni az orvosnak, elmenni akár nemibeteg gondozóba is és onnan egyszerűbben megoldható.

Remélem nem lesz semmi gond! :)

22N

2015. jan. 1. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy lesz különben, csak én aggódom szét magam :) köszönöm a válaszod.
2015. jan. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!