Szerintetek ez milehet, milyen betegseg lehet? Irjatok.
Figyelt kérdés
1hete vezetes kozben a teljes jobb oldalam erzeketlen lett az arcommal egyeutt. Aztan ra 3napra ahogy otthon fekudtem a baloldalaom elkezdett az is lezsibaddni es most mind a 2 oldalam erzeketlen nem teljesen de elegge. Mas tunetem nincs csak felek mert nem zartak ki a sclerozis multiplexet sem, sot elvileg ez ilyen tunetekkel jar. Elozmenyek: kulonfele testepito feherjeket szedtem edzeshez es aminosavakat meg nagydozisu vitaminokat keves folyadekkal. 2hete fekve nyomasban belenyomtam 100kiloba es egy kicsit faj a gerincem melett egy ponton a hatam. 4eve panikbetegsem is volt ami 6honap alatt elmult. Napi 100km szoktam vezetni...na most az itt vaj hogy a neurologusok szerint ezektol nem lehet erzeketlen a testem az arcommal egyutt. Ok annyit mondtak, hogy lehet a feherjektol, lehet idegi kifaradsag alapon, de sajnos ilyen tunetek lehetnek sclerozis utalo jelek is bar azt hozza tettek hogy nok koreben nagyobb esellyel fordul elo es hogy az egy tunettel nem szokott jelentkezni altalban minimum 2tunet is kell hozza...szerintetek most milehet oszinten nagyon sztresszelek nem eszek napok ota. 24/F2014. dec. 31. 22:26
1/5 anonim válasza:
Most lehet a stresszeléstől is minden bajod... Valami radikális életmódváltozás kellene. Szerinted a filmen ők miért nem depressziósak-pánikbetegek? nem szednek fehérjét sem, hogy tetszik ez a film:
2/5 A kérdező kommentje:
Hmmm van benne valami. Bar azt meg elfelejtettem hozza tenni hogy nagyon erosen stresszes eletet elek minden reggel es este is ugy fekszek le alapbol mar vagy 1eve es nem is tudok magyon aludni...
2014. dec. 31. 23:11
3/5 A kérdező kommentje:
a verkepem szerint 9.3 a trigliceridem ami maximum 1.7 lehetne es a koleszterinem is nagyobb a maximumtol...de en akkor is felek az smtol mert nem erzem reszben a vegtagjaim a torzsem az arcom es melegre meg rosszabb :( bar az orvos szerint 10%esely van ra hogy azom van
2014. dec. 31. 23:12
4/5 anonim válasza:
Az aggódás-szorongás okozhatja és fokozhatja is.. Akkor most a legfontosabb, hogy lazíts. Zenét! Bach ezt egy Goldberg nevű grófnak írta, aki nem tudott aludni. A világ legszebb zenéje - hallgasd, merülj el benne. Szép álmokat. És ne gondolj másra csak a zenére.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom...es Boldog Uj Evet!
2014. dec. 31. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!