Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vírusfertőzésnél normális a...

Vírusfertőzésnél normális a nagyfokú gyengeség, "alig bírok állni és menni a lábamon" érzés?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel kezdődött. Iszonyatosan fájt a torkom, alig bírtam nyelni, kicsit folyt az orrom. Este még elmentem dokihoz, aki vírusfertőzést diagnosztizált, C vitamint ajánlott, a torkomra ilyen szopogatós tablettát, és láz esetén lázcsillapítást.

Mára a torkom talán kicsivel jobb, de azért még fáj az is eléggé, az orrom folyik, vagy be van dugulva, de ami most megijesztett, hogy alig van erőm, nagyon gyenge vagyok. Ja de lázam nincs, hőemelkedésem sincs egyenlőre. Ez még ugye a normális kategória?

2014. dec. 20. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen,teljesen normális.

Tudom ez már súlyosabb példa,de nekem egyszer volt tüdőgyulladásom,de atipusos ,szinte nem is köhögtem ,de azt sosem felejtem el,hogy a wcig alig birtam kimenni,annyira gyenge voltam.

2014. dec. 20. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Normális, a gyengeség még akkor is fennállhat egy darabig ha meggyógyultál.
2014. dec. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!