Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bárányhimlő mennyire rossz?

Bárányhimlő mennyire rossz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval 12 éves vagyok,és most kaptam el a bárányhimlőt!

Elég rosszul vagyok,hányok,38-39 fokos lázam van.Az orvos kiírt 1 hétre.A hányás,hozzátartozik?Azt tudom hogy a láz igen.Most még csak kis piros gombostűnyi kiütéseim vannak és egyre több helyen.Még ugye mivel nincs sok még nem annyira viszketek.gyógyszereket szedek.Néhány ponton még csak ilyen sűrűségben vannak,de ennék még kicsit távolabb terjeszkednek el egymástól: [link]

majd mikor leszek ilyen? [link]

mitől függ hogy ne így nézzek majd ki? [link]

Ugye még soha nem voltam bárányhimlős és érdekelne milyen érzés,mennyire viszket!:SSS

Ja és ugye a nyelvem nem lesz ilyen? [link]

Várom mindenki válaszát,és segítségét!:)

(a képeken nem én vagyok!)

2014. dec. 15. 20:11
 1/3 A kérdező kommentje:

Most meg már még több van és az arcomon nagyon nagyok.

Ja meg már nagyon viszketnek.

A hányingert mivel lehetne csillapítani?

2014. dec. 16. 08:12
 2/3 anonim válasza:
Hat nekem 7 eves koromban Volt baranyhimlom, igy nemigen emlekszek, asszem nekem nem Volt lazam, a nyelvemen se, nem Volt olyan mint a 3. linken, de szerintem szemely fuggo, es nem csak barany himlo letezik, hanem pillango himlo, asszem meg van Tulipanhimlo is, de utobbiban nem vagyok biztos.
2014. dec. 17. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:

már lassan 1 hete vagyok benne de még eddig minden este belázasodok tegnap majdnem 40 fokos volt!:S

DE legalább az arcomon pörkösödik,és nem jön több!:P

2014. dec. 19. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!