Torok Gyulladás lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja fáj már a torkom , ma mondom bele nézek már a számba és ha jól el huzom a kezemmel a nyelvem két oldalt lefelé ilyen mint egy pattanás sárgás-fehéres foltok vannak , de nem egy sok , mandulámat viszont még kis koromban ki vették . Vajon mi lehet akkor ez ?2014. dec. 10. 22:33
1/1 anonim válasza:
Valószínü torokgyulladásod van,nekem is gyakran van hasonló gondom a torkommal,ezért én rendszeresen megnézem,de a te torkod nem látom,ezért csak gondolom,a tünetekből!Tegyél fel egy képet!Az én manduláim megvannak,de nekem inkább a garatommal van gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!