Túléltétek a H1N1-et?
Én november végén estem bele. 2 hétig voltam beteg. 6 napig volt lázam (38-39.5 között), olyan torokgyulladásom volt, hogy 4 napig nyelni nem tudtam (hólyagos), és fájt is mint a fene, fájtak a végtagjaim és a vesém. Egész nap csak feküdni tudtam. Kórházba szerencsére nem kerültem, mert annak ellenére, hogy nagyon fájt a torkom, pici kortyonként sok vizet és teát ittam. (Kín szenvedés volt). Vizsgálattal nem állapították meg, hogy h1n1 volt, de a tünetek alapján 80%-ban biztos. Azóta élek és virulok. Szerencsére nem lettek szövődményei. Egyébként nem voltam/vagyok beoltva több ok miatt.
17/L
Szia!
Én kanizsai vagyok, és mint a hírekben is hallható volt, nálunk volt több haláleset is.
Ismeretségi körömben 2 emberke volt beteg, szerencsére meggyógyultak, és nem lépett fel mellékhatás. Az orvos azt mondta, hogy infulenza, de ugye ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy H1N1.
Én beoltattam magam, mert kicsi gyermekem van, és tervezzük a következő babát is.
22:01-es akkor belehalt?:)
Én nem oltattam magam sosem be ilyenek ellen, és nem is kaptam el sosem. Most sem:)
A barátnőm november első hetében került be a kórházba tüdőgyulladással, ott kiderült, h1n1 is van a szervezetében, azóta lélegeztetőgépen van még mindig és az orvos a múlt héten azt mondta, 3 hónap lélegeztetés után kb 2% esélye van, hogy életben marad...:(
Amúgy 40 múlt és nem volt beoltva.
Beoltattam magam. Túléltem. Megfázás szinten voltam, de azt mondta a doki, hogy ez az volt.
Utólag örülök, hogy beoltattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!