Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ennyi? Tényleg nincs erre...

Nabilah kérdése:

Ennyi? Tényleg nincs erre semmilyen gyógyszer?

Figyelt kérdés
Azt mondták a nőgyógyászaton,hogy tönkrement a hüvelyflórám,sajnos már ott tartok hogy minden nap fáj a hüvelyem,szeretkezni egyáltalán nem tudok már :(...és állítólag évekig is eltarthat mig visszaáll.Van olyan aki szintén átesett ilyenen,vagy éppen ugyanettől szenved.
2014. dec. 6. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Veszel a patikában egy hüvelyflóra helyreállító kapszulát vagy tablettát (fajtától függ, hogy hány darabos kiszerelésben van), esténként egyet felhelyezel hüvelybe és kb. 1 hét alatt helyre van állítva.

Nem tudom, ki mondott ekkora hülyeséget, hogy évekig eltart...

2014. dec. 6. 22:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Nos a nőgyógyászom mondta! Május óta nagyon sok kúpot használtam már el...Lacto free...megy egyebeket...
2014. dec. 6. 22:23
 3/11 A kérdező kommentje:
...és már a harmadik nőgyógyász is ezt mondta...Olvastam itt a neten ezzel kapcsolatos fórumot,ott irta valaki,hogy már 5éve ettől szenved,5év alatt 10x tudott szeretkezni...tönkre ment a házassága.
2014. dec. 6. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugye nem sztk-s nőgyógyásznál voltál? Van megoldás a problémádra. Ha budapesti vagy, akkor írj privátot és elküldöm a telefonszámát az illetőnek, aki válaszol a kérdéseidre, és fogadni is tud, ha tudja kezelni. Ha valaki, akkor ő igen.
2014. dec. 7. 00:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen budapesti vagyok.Irtam priviben!
2014. dec. 7. 08:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem szedsz véletlenül fogamzásgátlót?
2014. dec. 7. 09:05
 7/11 A kérdező kommentje:
De szedek...de a hüvelyflóra nem attól fog szerintem tönkre menni....De most javasolták,hogy /az egyik orvos,a másik viszont újabb adagot irt fel/hogy tegyem le,mert most az sem tesz jót.
2014. dec. 7. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor komolyan fogadj meg egy tanácsot és tedd le a fogamzásgátlót!

Közel 1 évig jártam orvoshoz egyiktől a másikig, SZTK-ba, privátba, állandóan kezelgettek, a hüvelyflórám taccson volt, mindent megtettem már, sok vizsgálatot csináltak, kezeléseket kaptam, mire eljutottam odáig, hogy leraktam a fogamzásgátlót. Azóta az ég világon semmi bajom nincs!!!

Ugyanis a fogamzásátló a védelem érdekében odalent kialakít egy olyan környezetet, ami hátrány a teherbeesésre, viszont egyes nőknél (nekem szülés után jelentkezett egyébként ez, amíg nem szültem, addig semmi gondom nem volt a fogamzásgátlóval) meg ilyen gondokat okoz.

Szóval én megpróbálnám mindenképpen lerakni a helyedben!

2014. dec. 7. 10:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Lefogom rakni mindenképp,de mivel most kezdtem el az új levelet,így januárban fogom lerakni.
2014. dec. 7. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Minek szeded, ha nem tudsz nemi eletet elni????
2014. dec. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!