Ennyi? Tényleg nincs erre semmilyen gyógyszer?
Veszel a patikában egy hüvelyflóra helyreállító kapszulát vagy tablettát (fajtától függ, hogy hány darabos kiszerelésben van), esténként egyet felhelyezel hüvelybe és kb. 1 hét alatt helyre van állítva.
Nem tudom, ki mondott ekkora hülyeséget, hogy évekig eltart...
Akkor komolyan fogadj meg egy tanácsot és tedd le a fogamzásgátlót!
Közel 1 évig jártam orvoshoz egyiktől a másikig, SZTK-ba, privátba, állandóan kezelgettek, a hüvelyflórám taccson volt, mindent megtettem már, sok vizsgálatot csináltak, kezeléseket kaptam, mire eljutottam odáig, hogy leraktam a fogamzásgátlót. Azóta az ég világon semmi bajom nincs!!!
Ugyanis a fogamzásátló a védelem érdekében odalent kialakít egy olyan környezetet, ami hátrány a teherbeesésre, viszont egyes nőknél (nekem szülés után jelentkezett egyébként ez, amíg nem szültem, addig semmi gondom nem volt a fogamzásgátlóval) meg ilyen gondokat okoz.
Szóval én megpróbálnám mindenképpen lerakni a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!