Huzatot kaptak a fogaim. Egyszerűen, az őrület határán állok, semmilyen gyógyszer nem segít. Alternatív megoldások?
Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek, ha tudok valami alternatív megoldást, esetleg házi praktikát a problémámra!!
Nem vagyok egy kényes, de ez a fájdalom tényleg elviselhetetlen.... Ez a 3. nap, hogy éjt nap alá téve kínlódok.. Se enni, se aludni nem tudok....
Előre is köszönöm!!
2014. júl. 22. 18:51
1/12 anonim válasza:
Biztos vagy abban, hogy ez huzat? Miért nem mész dokihoz?
2/12 anonim válasza:
Ez aztán részletes kórleírás ! Gondolatolvasó legyen a talpán, aki ennyi tény és adat birtokában bármit tud mondani. Előfordul olyan herpeszvírus fertőzés, amitől kínzó fogíny gyulladás alakul ki, ami fájdalomcsillapítás és fokozott szájöblítés mellett pár nap alatt gyógyul.
3/12 anonim válasza:
Huzattól nem fáj a fogad. Annak más oka lehet, pl. az, hogy lyukas. Miért nem mész fogorvoshoz?
4/12 A kérdező kommentje:
Huzat, az biztos.
Sajnos anyukámtól örököltem ezt a hülyeséget... Ő is rendszeresen küzd ezzel a problémával.
Kitört a konyhaablakunk, így másfél napig huzatban ültem... Ez a kiváltó ok.
De egyébként egy egyszerű, lehúzott ablakos autóúttól is fájni szokott...
2014. júl. 22. 19:23
5/12 anonim válasza:
Ez inkább ideggyulladás. Miért nem mész el a fogászatra?
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs fogászati ügyelet ott, ahol lakok...
Eddig vártam, hátha jobb lesz. Tudom, nem a legszerencsésebb húzás....
2014. júl. 22. 19:27
7/12 anonim válasza:
Menj ügyeletes gyogyszertarba,es vegyel szegfüszeg olajat.Ha megvan,vizzel keverd össze,persze nem az egeszet,teszel vizet egy kiskanalba es csöppentesz bele nehany cseppet,,es evvel ecseteld ahol faj,gondolom a foginy.
8/12 anonim válasza:
Utolso valaszolo vagyok,nekem ezt egy fogorvos ajanlotta foginy gyulladaskor.
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!! :) :-*
2014. júl. 23. 15:07
10/12 anonim válasza:
Huzattól még senki nem lett beteg. Régen az enyhe agyvérzésre /ferde száj/ is azt mondták, hogy huzattól van. Vannak meglepő dolgok amit gondoltak a régi öregek. Gyümölcsre vizet vagy tejet ne igyál, mert vérhas betegséget kapsz, vagy , egyél sok cukrot attól erősödik a csontod :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!