Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Felfázás, vagy egyéb húgyúti...

Felfázás, vagy egyéb húgyúti fertőzés?

Figyelt kérdés

Fáj a hasam, a jobb oldalam, hátul deréktáji fájdalmat érzek. Hányingerem van, fel vagyok puffadva, rossz a közérzetem, kis lázam is van.

Voltam kórházban "vakbélgyulladás gyanú" miatt, de a leleteim jók lettek. Amikor hazaértünk, este egy szál pólóban és egy vékonyabb pulcsiban mentem el a boltba, ez után jelentkeztek a fent sorolt dolgok.

Az orvos felírt felfázás ellen antibiotikumot. A fájdalom hol az alhasamban jelentkezik, utána onnan átmegy jobb oldalra, onnan a derekam egyik oldalára, majd a másikra. Vándorol.

Az érdekelne, hogy mi lehet ez?

2014. nov. 25. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Elég nagy felelőtlenség volt egy szál pólóban és vékony pulcsiban járkálni, amikor egyébként sem vagy egészséges! A tüneteid alapján valószínű, hogy a fertőzés nem állt meg a húgyhólyagodban, hanem érinti a felsőbb húgyúti szakaszokat is (húgyvezeték, esetleg vese). Mivel kaptál rá gyógyszert, csak annyit tehetsz, hogy szigorúan pihensz, literszámra iszod a folyadékot, szeded a gyógyszert, s csillapítod a lázadat ha van - s nem járkálsz egy szál "semmiben"! :( (Azt nem írtad, hogy lány vagy vagy fiú, mert ha lány, akkor akár a petefészkeid is érintve lehetnek, de az antibiotikum arra is jó).
2014. nov. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!