Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez? Enyhe felfázás...

Mi lehet ez? Enyhe felfázás vagy fertőzés?

Figyelt kérdés

Két napja sűrűbben kell járnom WC-re pisilni. Egyből felfázásra vagy húgyúti fertőzésre gondoltam. Viszont pisilés közben NEM jelentkezik égő, csípő érzés, mint máskor. Az egyetlen tünet, hogy gyakran járok pisilni, de sokszor nem tudok, és picit feszítenem kell, hogy üríteni tudjak. Ez akkor most egy enyhébb felfázás, fertőzés esetleg?

Az egyetlen tünet tehát a gyakori vizelési inger és enyhe diszkomfortérzés az alhasi tájékon. Iszom napi kb. 2 liter áfonyateát, szedek tőzegáfonya-kapszulát, és kamillás ülőfürdőt is vettem.

2012. okt. 14. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nagy valószínűséggel enyhe húgyúti fertőzés. Ha nem szünik menj orvoshoz, mert szövődményei lehetnek.
2012. okt. 14. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ezt általában néhány nap alatt elmulasztja az, hogy pár napig extrémen sokat iszok és lehetőleg tőzegáfonya teát. Két percenként rohannom kell pisilni, de teljesen átmos és abszolút elmúlnak utána a panaszaim.
2012. okt. 14. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én csak óránként, kétóránként járok, de igy is soknak tűnik.
2012. okt. 14. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki hogy este engedsz magadnak fürdővizet, annyira meleget amennyire csak el tudod viselni, tegyél bele 1 kg sót és ücsörögj benne jó 20 percet. Közben ne hagyd kihűlni.

Valószínű segíteni fog, ártani nem tud.

2012. okt. 14. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsónak! Kipróbáltam, és bevált!
2012. okt. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!