Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pestről költöztem vidékre,...

Pestről költöztem vidékre, kiskoromban volt egyszer hasonló problémám. Van itt egy bolhás cica, mióta ide költöztem, azóta tele vagyok bolhacsípéssel. Bolhás vagyok?

Figyelt kérdés
Kétszer észrevettem, hogy leugrik rólam egy-egy bolha. Egy hét alatt 25 csípést szedtem össze, általában éjjel csípnek. Mit tehetnék?
2010. jan. 30. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél a cica nyakára bolhanyakövet, az használ!
2010. jan. 30. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Már vettem, bár csak 3 napja. Tegnap kimostam az ágyneműket,ágyat, bolhairtó spray-vel és porral végigtisztítottam nem csak az ágyat, hanem a szoba összes sarkát, küszöböket,de még mindig vannak. Bolhák hajban megélnek? Lehet, hogy buta a kérdés, de de nem tudom, mit tegyek. Vagy több nap kell ahhoz, hogy elpusztuljanak? Ezek a bolhairtó szerek távol tartják a bolhákat, vagy el is pusztítják őket?
2010. jan. 31. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van, ha a ház tele van bolhával, azt házilag majdnem lehetetlen kiirtani. A bolha beveszi magát minden kis repedésbe és szaporodik rendületlenül-akár évekig is életben maradnak és várnak az áldozatra aki most sajnos éppen te vagy.Hívjál szakembert, azoknak van olyan szerük, amivel ki lehet irtani őket mindörökre. Utána meg ne engedd be a macskát többet, mert megint szétszórja őket.
2010. jan. 31. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!