Hasonló valakinél? Mi ez egyáltalán?
Húúú, végre! :)
Nekem is egy ilyen mandulakő nevű dolog van a torkomban! :( Én azt vettem észre, hogy nálam ez csak kajából keletkezik, az tapad be a mandulámhoz. De ez bármilyen kaja lehet, és régen mindig kikapargáltam magamnak, de iszonyat szar érzés, kb 4-5-ször erőteljes hányinger kerülgetett kivételenként. Volt, hogy orr-fül-gégész fiatal gyakornok kis csaj segített benne, neki azért jóval egyszerűbb volt, és még azt is megosztotta, hogy neki is van, meg egy kolléganőjének is, és egymásnak szokták kiszedni. :)
Majd következő alkalommal egy vén banya volt bent, aki kb jól leteremtett, hogy mit képzelek én, hogy ilyen hülyeséggel odamegyek... :( Azóta sajnos ott van az a kajamaradék. Én nem tudom kiszedni, vagy 10-szer próbálkoztam, de mikor minden egyes alkalommal már könnyesre hánytam a szemem (csak inger szintjén, de az is borzalmas, amikor már 20 perces azt csinálod), akkor abbahagytam.
Amúgy tudja valaki, hogy ez mérgezést okozhat-e? Vagy van-e valami káros hatása a rossz leheleten kívül? Mit csináljak vele szerintetek?
A gennyesedésre hajlamos mandulákat ki kell vetetni, szív-
izomgyulladást okoz, nagyon veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!