Nabilah kérdése:
Hová forduljak, kihez?
Figyelt kérdés
Június óta folyamatos hüvelygyulladásom van,rengetegszer voltam orvosnál/sztk-ban/,mivel nyár volt és szabadságolások nem mindig ugyan ahhoz az orvoshoz kerültem vissza.Egyik sem küldött sehova ,csak annyit állapitottak meg,hogy gombás fertőzésem van...Kaptam kúpokat,antibiotikumot...de nem hogy nem múlt el hanem már minden nap fájt a hüvelyem.Rendszerint két hetente volt hüvelygyulladásom/gombám/,de már elértem mára azt hogy el sem múlik,minden nap fáj,egyáltalán nem tudok kapcsolatot létesíteni,legalábbis szeretkezni.Elmentem a magánorvosomhoz aki azt mondta,teljesen tönkretették a hüvelyflórámat,és erősítsem az immunrendszeremet.Ennyi? Éljek így még több hónapig? Azért a hüvelyflóra visszaállítása nem 1-2 hét...2014. nov. 23. 11:22
1/3 anonim válasza:
Menj masik magan nogyogyaszhoz. Nem is tudod elkepzelni mennyire aterzem a helyzeted. 3 eve kezelnek nogyogyaszok, fel eve maganhoz jarok, mara mar katk kiutat az alagut vegen. 3. Mutetemnel jarok. Az allamiak nekem is adtak mindenfele szart.. Semmit nem segitett, nem erdekli oket a problemad, meg halapenzzel sem. Nem tudok kapcsolatot letesiteni, egy 2 eves parkapcsolatom erre rament. Most ott tartok h nem merek flortolgetni is, mert rettento megalazo lesz majd ha ugy alakul a pasinak azt mondani, hogy nem tudok lefekudni vele..
21 l
2/3 A kérdező kommentje:
Remek....Ugyan itt tartok én is...Így én is nehezen ismerkedek,mert ha odakerül a sor,akkor dobbantok,kénytelen vagyok szakítani.
2014. nov. 23. 13:06
3/3 anonim válasza:
Mondom, keress egy rendes magán nőgyógyászt. Rengeteget segít, ha empatikus az orvos, és még a csillagokat is lehozza érted!
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!