Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » MI lehet ez a hónaljamban?...

MI lehet ez a hónaljamban? Egy nagy gumó lett rajta, hova forduljak, börgyógyász v. sebész?

Figyelt kérdés

kb 3napja reggel észrevettem egy gumót a hónaljamban, és nem annyira kicsi, lehet hogy szőrtüsző gyulladás? előző nap fehér volt a teteje, kinyomtam, lefertötlenitettem, és esténként használok solutio antisudorica oldatot ez ilyen naturlandos izzadásgátlö folyadék amit este kell használni, és másnapra lett ez a gumóm. biztos, hogy gyulladt mert piros és fáj.

kenegettem tetrannal de nem múlt el és szeretnék vele orvoshoz fordulni.

Tanács?

2011. jan. 3. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A solutio antisudoricát nem szabad minden este használni!!! Az folyékony alumínium, bőven elég lenne háromhetente egyszer.

Nem mellesleg azóta nőtt meg a mellrák gyakorisága (a férfiaknál is), mióta alumíniumos dezodorokat használunk.

Valószínűleg szőrtüszőgyulladás, és pár nap alatt elmúlik.

2011. jan. 3. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
a folyékony alumínium nagyon megégetné....fizika/kémia nem volt a kedvenc tárgyaid közt, ugye?
2011. jan. 3. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Értsd jól ahelyett, hogy kötözködsz.
2011. jan. 3. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem menj el háziorvoshoz, ő majd továbbküld ha nem tud mit kezdeni vele. de ha várnál pár napot, és nem kennél rá semmit (max fertőtlenítőt), elmúlna.
2011. jan. 3. 19:51
 5/11 A kérdező kommentje:

nem mindeneste használom kb 2x3x és eddig semmi nem volt már 1éve h elkezdtem.

ezt az utlso hozzászólást nem kellett volna, mert pont h ezen kötözködnék, hogy miért kell egyből ilyet állítani.

Amuy télleg nagy a gumó és félek hogy nem múlik el..meg a kérdésem az volt, hogy ezzel bőrgyógyászhoz forduljak vagy sebészhez?

2011. jan. 3. 19:55
 6/11 A kérdező kommentje:
19:46nak irtam,bocsi
2011. jan. 3. 19:56
 7/11 A kérdező kommentje:
a tetrán az gyulladáscsökkentö kenőcs, ezért kenem vele ez csak jó rá nem?
2011. jan. 3. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
19:46 vagyok, és 19-44-nek írtam, hogy ne kötözködjön, nem neked. A készítmény hatóanyaga: 12 g alumínium-klorid-hexahidrát 50 g készítményben.
2011. jan. 3. 20:16
 9/11 A kérdező kommentje:

értem, bocsi a félreértelmezésért!

köszönöm az eddigi válaszokat

2011. jan. 3. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha bármilyen hámsérülésed van az SA használata TILOS ..

Eleve iritáló de ha sérült börfelülettel érintkezik akkor gyulladást idéz elő -

körömvirág krém vagy ezüst csepp ami nagyon jó a gyulladt felületre -és amig be nem gyogyul azt a szert felejtsd el mesziről -tudok olyan esetekről amikor 2.foku égési tüneteket okozott mert aki használta azt hitte a több az jobb - korházban kötött ki ...

2011. jan. 4. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!