MI lehet ez a hónaljamban? Egy nagy gumó lett rajta, hova forduljak, börgyógyász v. sebész?
kb 3napja reggel észrevettem egy gumót a hónaljamban, és nem annyira kicsi, lehet hogy szőrtüsző gyulladás? előző nap fehér volt a teteje, kinyomtam, lefertötlenitettem, és esténként használok solutio antisudorica oldatot ez ilyen naturlandos izzadásgátlö folyadék amit este kell használni, és másnapra lett ez a gumóm. biztos, hogy gyulladt mert piros és fáj.
kenegettem tetrannal de nem múlt el és szeretnék vele orvoshoz fordulni.
Tanács?
A solutio antisudoricát nem szabad minden este használni!!! Az folyékony alumínium, bőven elég lenne háromhetente egyszer.
Nem mellesleg azóta nőtt meg a mellrák gyakorisága (a férfiaknál is), mióta alumíniumos dezodorokat használunk.
Valószínűleg szőrtüszőgyulladás, és pár nap alatt elmúlik.
nem mindeneste használom kb 2x3x és eddig semmi nem volt már 1éve h elkezdtem.
ezt az utlso hozzászólást nem kellett volna, mert pont h ezen kötözködnék, hogy miért kell egyből ilyet állítani.
Amuy télleg nagy a gumó és félek hogy nem múlik el..meg a kérdésem az volt, hogy ezzel bőrgyógyászhoz forduljak vagy sebészhez?
értem, bocsi a félreértelmezésért!
köszönöm az eddigi válaszokat
Ha bármilyen hámsérülésed van az SA használata TILOS ..
Eleve iritáló de ha sérült börfelülettel érintkezik akkor gyulladást idéz elő -
körömvirág krém vagy ezüst csepp ami nagyon jó a gyulladt felületre -és amig be nem gyogyul azt a szert felejtsd el mesziről -tudok olyan esetekről amikor 2.foku égési tüneteket okozott mert aki használta azt hitte a több az jobb - korházban kötött ki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!