Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » MI lehet ez a hónaljamban?...

MI lehet ez a hónaljamban? Egy nagy gumó lett rajta, hova forduljak, börgyógyász v. sebész?

Figyelt kérdés

kb 3napja reggel észrevettem egy gumót a hónaljamban, és nem annyira kicsi, lehet hogy szőrtüsző gyulladás? előző nap fehér volt a teteje, kinyomtam, lefertötlenitettem, és esténként használok solutio antisudorica oldatot ez ilyen naturlandos izzadásgátlö folyadék amit este kell használni, és másnapra lett ez a gumóm. biztos, hogy gyulladt mert piros és fáj.

kenegettem tetrannal de nem múlt el és szeretnék vele orvoshoz fordulni.

Tanács?

2011. jan. 3. 19:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Ma voltam dokinál, írt fel egy antibiotikumos krémet, remélem használni fog,de már sokat lappadt! Nem használom közben! És tudom h nagy mennyiségben mar, olvastam róla itt, sőt itt ajánlották:)

2011. jan. 6. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!