Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak náthás leszek? Vagy...

Csak náthás leszek? Vagy miért fáj? Segítség!

Figyelt kérdés

Elsősorban előre is bocsánatot kérnék a helyesírása hibákért, sajnos telefonon nem megy annyira jól... A nyirok mirigyem (alsó állkapocs alatt, vagy ott az alsó állkapcson belül, ahol a csont van ott azon belül, ezt nem tudom elmagyarázni pontosan, hogy hol, de azért remélem sejtitek mire gondolok... :D) már 2-3 hete fáj, de a szombati naptól kezdett el minden nap fájni, néha ha csak megtapintom akkor, de néha nélküle is érzem a fájdalmat, mikor tapintás nélkül érzem, hogy fáj akkor általában a nyelés is és a beszéd is fáj, ha sokáig fogdosom (kb. 5-6 percig) akkor felduzzad. Ilyen még soha nem volt velem, kiskoromban 2 hetente mandula gyulladásom volt és mikor pont nem voltam pedig kivételesen akkor ki is műtötték. Az elmúlt 11 hétben (iskola kezdete kb.) sokat stresszelek, meg sok probléma is ért és fáj a fejem ezek miatt, nem tudom, hogy ez most valami betegség lesz vagy esetleg ez is a helyzetem miatt jött ki. (felvételi, tanulás, jegyek, osztály, barátaim stb)

14/l

2014. nov. 18. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha már 2-3 hete fáj, akkor éppen ideje, hogy elmenj a háziorvoshoz, ki kell vizsgálni az okát, mert lehet súlyosabb dolog is. Az is jó lenne, ha nem piszkálnád.
2014. nov. 19. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!