Ha érzem hogy náthás leszek, mivel tudom az immunrendszeremet erősíteni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt gyógyszerre, ételre stb.2012. júl. 14. 18:39
3/7 anonim válasza:
Házi gyógymódokat kell először bevetni, mint gyümölcsök, zöldségek, vitamintabletták, teák, méz, lámpázás, gőzölés, orröblítés. Gyógyszer NEM KELL először (Neo Citran és hasonló divatos izék se), amíg nincs lázad.
Ha nem vagy jobban pár nap alatt, vagy lázad lesz vagy hasonló, akkor orvoshoz kell menni, és ő eldönti, kell-e antibiotikum.
A házi gyógymódoktól ne várd, hogy másnapra enyhíti a tüneteket. Az idióta reklámgyógyszerek ezt teszik, de azok nem segítik a szervezet öngyógyítását, se nem ölik a kórokozókat, hanem csak a tüneteket nyomják el. Azért hiszik az emberek, hogy jaj de milyen jó az a gyógyszer.
A házi gyógymódok oki kezelések, a szervezet munkáját segítik. De ha ez nem elég, kellhet az antibiotikum.
4/7 shoona:D válasza:
meleg vizes,mézes,citromos whisty-t ajánlom,nekem bejött :)
5/7 A kérdező kommentje:
18 alatt vagyok:)
2012. júl. 15. 13:57
6/7 anonim válasza:
Na bejöttek, vagy náthás lettél végül?:)
7/7 A kérdező kommentje:
Már gyógyulok:)
2012. júl. 16. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!