Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem fázok egyáltalán?

Miért nem fázok egyáltalán?

Figyelt kérdés
Na szóval, már évek óta nem fázok szinte egyáltalán, még mindig pólóban járok mindenhova, és szinte mindig le is izzadok(egyébként nagyon izzadós vagyok). Szerintetek miért lehet?(Pajzsmirigyprobléma nem hiszem, hogy lehet, mivel arra nemrég vizsgáltak)

2014. nov. 4. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, én is ilyen vagyok, de nekem tényleg van pajzsmirigy bajom. a hormonszintem teljesen jó! tehát a vérképből nem tudták volna megállapítani. viszont az ultrahang kimutatta.
2014. nov. 4. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:
oh, köszi a választ, és azt esetleg meg tudod mondani, hogy ennek van-e valami hivatalos orvosi neve?
2014. nov. 5. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

igen. pajzsmirigy göb ami nekem van. forró göb hasonló tüneteket okozhat, mint a pajzsmirigy túlműködés. pedig a hormonszintem teljesen jó, és nekem részletes hormonvizsgálatot csináltak.

a göböt ultrahanggal meg tudják nézni, hogy van-e (a tapintásos vizsgálat nem elég, csak az sztk sprórolni akar rajtad, ha esetleg nem küldenének el ultrahangra)

de nekem amúgy nem vészes a szitu (remélem, nem is lesz), tehát nem tapasztalok minden tünetet, de ez a melegem van, ez állandó. pl. az összes munkatársam pulóverben, én egy szál pólóban: ez tök általános. a másik szobában fűtenek, nekem fűtés nélkül is melegem van.

2014. nov. 5. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:

én is így vagyok, és nagyon köszi a válasszt

Ezer hála!

2014. nov. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!