Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen gyakran kaptok el...

Milyen gyakran kaptok el hányós betegséget?

Figyelt kérdés

2014. nov. 3. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Soha. Szerintem életem 38 éve alatt egyszer sem fordult elő (a pici koromról nincsenek emlékeim, de nem voltam beteges). Igaz, pár napos enyhe megfázáson kívül egyéb sem.
2014. nov. 3. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
ÚÚ nagyon ritkán, sőt csak egyre emlékszem, mikor Anyukámmal felváltva látogattuk a mellékhelyiséget okádás és fosás céljából.
2014. nov. 3. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Soha.
2014. nov. 4. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Amióta kisgyerekem van, óvodába kerülése óta negyedévente hazahoz a közösségből egy ilyen vírust, ami végigmegy a családon, addig azt sem tudtam, mi az a rotavírus...
2014. nov. 5. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
És mielőtt lett volna kisgyerek?
2014. nov. 5. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ritkán, kb. 5 évente ha egyszer. És most pont egy ilyen ritka alkalmak egyikén vagyok túl, 2-án kezdődött, magas lázam volt még akkor, 3-án még fájt nagyon a hasam néha, mára már jobban vagyok, de azért a puffadás, ételundor még tart, sajna. Habár inkább csak hasmenéses vírus volt ez utóbbi, de ne tudjátok meg, hogy szenvedtem 2-án, mikor égtem a láztól, és összegömbölyödve feküdtem, közbe szurkált minden egyes porcikám.:/ Nem volt kellemes, de hála az égnek (remélem) ennyi volt!
2015. jan. 4. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:

én életemben 2 x kaptam el hányós vírust. egyiket,mikor alsós voltam, másikat szintén általános iskolás koromban,de akkor már felsős voltam. emlékszem másodjára, egész családon végig ment, de én már akkor sem tudtam egyszerűen hányni,inkább csak öklendeztem...

azóta semmi. 22 éves elmúltam.

2015. febr. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!