Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Neocitran vagy Coldrex jobb?

Neocitran vagy Coldrex jobb?

Figyelt kérdés

Nagyon megfáztam, ramatyuk vagyok :(

Van különsbég a 2 között?

2010. jan. 25. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Kedves(?) Utolsó! Ez az oldal tul.képpen nem azért van, hogy te szapulhass másokat, ha valamit nem tudnak! Ha ilyen szuper tudás birtokában vagy, légy oly gáláns és légyszíves oszd meg mindenkivel! Akkor senki nem fog ezreket költeni, hanem a te módszereddel két nap alatt felgyógyul majd. Előre is köszönjük!

Mi sajnos - de csak egyelőre, amig nem ismerjük az utolsó hsz.módszerét - neocitrant iszunk.

2010. jan. 26. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:
01-26 18:32! Mikor múltkor voltam náthás, gyógyszer nélkül kb. 2 hét alatt gyógyultam meg. Ami azért, elég kellemetlen. Egyébként inkább nézz utána az "amatőr" szó jelentésének, mielőtt rosszul használod. ( [link]
2010. szept. 11. 08:50
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
2010. szept. 11. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:
hát ízre, neo citranból bodzásat ittam, hát majdnem kihánytam annyira rossz íze volt. coldrexből citromosat, de az nem olyan rossz. hatása mindkettőnek ugyanolyan, de íze miatt én coldrexre szavazok
2011. szept. 26. 21:15
 15/16 anonim válasza:
nekem a neocitrán jön be jobban ízre és hatásra is
2013. márc. 5. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj a Neocitránnal, stb-vel, hogy tünetet enyhíti, a legjobb ilyenkor az ágynyugalom, nagyon nagyon végső esetben szedek be ilyen készítményeket.
2017. febr. 15. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!