Neocitran vagy Coldrex?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a hatásosabb? Én életemben nem használtam gyógyszereket.2011. szept. 22. 12:29
1/9 anonim válasza:
Engem a Neo Citrán mindig helyre pakol. De ha nem akarsz most sem ilyet használni próbáld ki a gyógynövény alapú Kalobát, az is ilyen megfázásos tünetekre van.
2/9 anonim válasza:
A hatóanyagok nagyjából megegyeznek.
Én még csak Coldrexet próbáltam ki, de nem tűnt fel, hogy sokat segítene. A náthát a szervezet maga küzdi le, ezek a szerek csak egyes tüneteket enyhítenek.
4/9 anonim válasza:
Nekem is neocitroan, de inkább csak a lázcsillapító ill. nyugodtabb alvást biztosító hatása miatt szedem már. Nekem ezekre vált be. Mellé köhögésre más kell, illetve torokfájásra, orrdugulásra meg ugyanúgy orrcsepp.
5/9 anonim válasza:
Egyik sem jó, mert elnyomja a tüneteket, csak prolongálod vele a betegséget. Egyetlen esetben van létjogosultsága, ha valamilyen okból, (halaszthatatlan feladat) muszáj betegen is átvészelned egy rövidebb időszakot. Például :dolgozol, és nincs aki leváltson, vagy más rendkívüli kötelesség miatt.
6/9 anonim válasza:
Egyik se!
Felesleges gyógyszert szedni egy hétköznapi náthára. Csak tedd, amit addig közben teázz és zöldségek, gyümölcsök meg még egyéb praktikák.
Ha komolyabb a betegség, akkor pedig amúgy is orvos segítsége kell.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindnkinek :)
2011. szept. 23. 07:57
8/9 anonim válasza:
Neo Citran. A Coldrex nekem sosem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!