Egyutt furdeskor el lehet kapni gombat? Help
Figyelt kérdés
Valoszinuleg huvelygombam van(szerdan megyek nogyogyaszhoz hog megerositse)de tegnap egyutt furodtem a parommal kadban.elkaphatta tolem? Bar nemtudom hogy en hol szedtem osssze,lehet hogy pont tole kaptam el,csak 3hetig lappangott?(akkor szeretkeztunk utoljara kb ovszer nelkul.tudja hogy most valami fertozesm van,de konkretan hogy gomba azt nem..pont nemreg meselte hogy egy ismerosunknek huvelygombaja van es milyen undorito,nem akarok enis az lenni a szemeben..de tetelezzuk fel hogy nem tole kaptam el,akkor is biztos hogy az egyuttfurdessel megfertoztem?gondolom en canesten kombit fogok kapni a dokitol,kerjem meg a parom hogy kenje magat a kremmel o is?eleg kellemetlen :( elore is koszonom a valaszokat es elnezest a hibakert,telefonrol nem olyan egyszeru!:D 18/L2014. okt. 27. 18:14
1/2 anonim válasza:
A gombát bárhol, bárkitől elkaphatod. Elég ha valaki olyan után ülsz a wc-re aki gombás vagy ahogy írod elég ha együtt fürdesz a barátoddal. Mivel te gombás vagy, nagyon valószínű, hogy a párod is az, de a férfiaknak nincs viszkető tünetük mint nekünk nőknek. A canesten kúp csak akkor lesz hatásos ha a párod is kenegeti magát kenőccsel. Ha ő nem kezeli ki a gombát, akkor te minden egyes szex után újra és újra elkapod tőle.
Ezt nem kell szégyellni. Ha szeretitek egymást, akkor a párod kenegetni fogja magát, és megérti, hogy most éppen van valami betegséged..
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi!:)
2014. okt. 27. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!