Ez lehetséges? Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Minden héten napra pontosan influenzás tüneteim vannak.
Folyik az orrom a könnyem, köhögök, fáradékony vagyok és hányingerem van, lázam az nincs. Tegnap még hánytam is:S Ma volt egy kis hasmenésem.
De a lényeg inkább az, hogy minden héten napra pontosan hétvégére beteg leszek.
Lehet csak bebeszélem magamnak? Már nem tudom mi lehet.
2010. jan. 25. 11:52
1/8 anonim válasza:
Lehetséges,hogy lelki oka van. Milyen a munkahelyed? Vannak problémáid? Orvosnál voltál már?
2/8 A kérdező kommentje:
suliba járok...orvosnál nem voltam vele...mert eddig azt hittem, hogy az úszás miatt vagyok beteg:O De most felvagyok mentve és ugyanúgy beteg leszek.
2010. jan. 25. 11:58
3/8 A kérdező kommentje:
de ha lelki oka lenne akkor mindig beteg lennék...de ilyet, hogy napra pontosan leszek beteg ez azért kicsit furcsa...pedig jön a hétvége...nem kell paráznom semmin:-)
2010. jan. 25. 11:59
4/8 anonim válasza:
Van egy úgynevezett hétvégi stress-situáció, amikor az illetö valamiért nem érzi jól magár hétvégén, és ezért (tudat alatt) betegségtüneteket produkál. Lehet, hogy nem szivesen töltöd otthon a hétvégét, vagy éppen arra vágyol, hogy kényeztessenek, vagy.., vagy...
5/8 A kérdező kommentje:
de nem otthon szoktam tölteni a hétvégét péntek, szombat, vasárnap is megyek vhová...:O
Vagy lehet, hogy a tanulás? Hogy hétvégén sok a leckém és emiatt...?
2010. jan. 25. 13:52
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy vitamin hiányod van, vagy hasonló, és le van gyangülve a szervezeted, ezért a hétvégére mindig nagyon kimerül és azért produkál ilyen tüneteket..Legalábbis szerintem lehet ez is az oka..
7/8 anonim válasza:
valószínűleg lelki okai vannak a tüneteknek. azért a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, kérj egy vérképet és vizeletet. ha sűrűn váltogatod a partnereidet, akkor egy hiv-szűrés sem árt.
8/8 A kérdező kommentje:
nem volt még barátom...rengeteg gyümölcsöt eszek és mindennap veszek be vitamint is...
2010. jan. 25. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!