Szerdán kapok tetanusz védő oltást azt hallotam hogy fenékbe adják de lehet válba is kérni?
Figyelt kérdés
Mennyire fájdalmas és mekkora tűvel adják??????2014. okt. 18. 08:01
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, ha fenékbe kapod. Tapasztalat.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat de szerinted lehet válba kérni?
2014. okt. 18. 08:13
3/12 anonim válasza:
Nekem is fenékbe adták ,de csíp mint állat !!! :S ... :D
4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig jobb lene ha válba adják igaz hogy még szerda az nálunk iskolai nap de akkor is jobb lenne válba
2014. okt. 18. 08:17
5/12 anonim válasza:
miért szeretnéd vállba? amúgy megvan, hogy melyik oltást hova kell beadni... fenékbe fogják adni és hidd el vállba kapott oltások sokkal fájdalmasabbak mint amit a fenékbe kapsz... fél pillanat az egész és igen csíp egy kicsit de ennyi...
6/12 Kulcsos7 válasza:
Fenékbe jobb, ott több az izom!
Ne félj, meg nem halsz csak beszarsz :)
Nem fál amúgy, nyugi! :)
7/12 anonim válasza:
De várj... Nem mindegy, hogy te a korhoz kötött védőoltást kapod, vagy azért kapsz tetanusz injekciót, mert van valami sérülésed
8/12 anonim válasza:
sérülésnél azonnal beadják nem várnak vele... vagy tévedek? (amúgy sztem sérülésnél is fenékbe adják nem?)
9/12 anonim válasza:
Sérülésnél szerintem is azonnal adják, és akkor farizomba, viszont a korhoz kötött védőoltást felkar izomba adják
10/12 A kérdező kommentje:
Nekem most korhoz kötött védőoltás lesz akkor kézbe kapom?
2014. okt. 18. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!