Mit tegyek egy ilyen autoimmun beteggel?

Szia!
Én 23 éves vagyok, szintén autoimmun beteg. Valamilyen szinten meg lehet érteni, hogy elkeseríti a helyzet, de az nem jó, hogy ilyen gyorsan feladná. Tudom, hogy milyen, mikor az embernek nagyon fáj, vagy semmi ereje, meg a tudat, hogy romlik, szóval megértem, de nem szabad teljesen elhagyni magát, mert annál jobban rátelepszik ez a mocskos kórság. Nagyon rendes Tőled, hogy próbálsz neki segíteni! Valahogy célokat kellene találnia. Nem kell nagyokat, csak hogy valami vigye előre, ne folyjon ki a kezei közül az értékes idő. Pl. nekem az a célom, hogy segítek másoknak, amiben tudok, ez örömmel tölt el, valamint a bakancslistámon lévő dolgokat szeretném sorra venni, ahogy a pénz és a fizikai állapot engedi. Neki is jó lenne valami ilyesmi cél, ami örömmel tölti el és mégsem terheli meg. Valószínűleg nem ártana neki szakember segítsége sem. Neked sem jó, hogy nincs jól, írod is, hogy már Te is kikészülsz.
Jó barát vagy, hogy mellette állsz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!