Trexan gyógyszert szed valaki autoimmun betegségre?
Figyelt kérdés
Mások véleményére, tapasztalatára vagyok kíváncsi. Köszönöm.2014. márc. 4. 12:22
1/3 anonim válasza:
Igen, anyukám. Mire vagy kiváncsi?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Nálam most kezdték el a Trexant beállítani, egyre növekvő adagban.
Ami igazából érdekelne, az az, hogy mennyire teszi tönkre a májat? ( Tudom hogy rendszeres vérvétel szükséges a szedése alatt )
Illetve az adagolást is kérdezném, tudom hogy minden szervezet más és hogy az orvos állapítja meg, én maximálisan megbízom az orvosomban. Csak olvastam fórumokat és ott 5 - 7,5 mg Trexanról írnak, nekem pedig jóval több lesz, ennek a háromszorosa.
És még azt is kérdezném, hogy anyukádnak segít ez a gyógyszer? Érez javulást?
Köszönöm szépen!
2014. márc. 15. 16:17
3/3 anonim válasza:
Maximálisan ne bízz meg az orvosokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!