Arnold1984 kérdése:
Ekcemas arc-fejbortol szenvedem . Valakinek valami tipp ellene? Krem stb.
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 12:59
1/5 anonim válasza:
Szia a padikában lehetkapni egy tupusos krémet amivel zuhanyozni tudsz plusz van egy átlagos kérm is amivel utána bekenheted."unguentum hydrophilicum nonionicum ph.hg VII. parma 100gram kenőcs"
2/5 anonim válasza:
Van egy "Kék kenőcs" nevű gyógykenőcs, amit gyógyszertárakban nem, csak a gyártótól lehet venni. Nekem elég jól bevált az is, ill. ugyanennek a készítőnek a Fehér kenőcse is, ami kifejezetten ekcémára van. NAgyon sokáig elég egy tégely, én azt használom esténként, mikor belobban az ekcémám.
3/5 anonim válasza:
Ha nagyon durva (nekem többször elöntötte az arcom, karom, stb.), akkor a bőrgyógyász ír olyan lórugás erős krémet, amivel kb. kétszer-háromszor bekened (nagyon keveset, és napi egyszer lehet csak), és rögtön el is múlik, jó hosszú időre. Minimum hónapokra, de inkább évekre tünetmentes lehetsz. (Meggyógyulni teljesen nem lehet sajnos.)
Viszont ezt csak orvosi vényre adják, szigorú kritériumokkal, mert hormonokat tartalmazó készítményről van szó.
Ugyanakkor, én egyszer kaptam, és vagy 5-6 évig simán elég volt.
4/5 anonim válasza:
sajnos a krémektől nem lehet meg gyógyulni.
ha egyszer végre sikerült meg gyógyulnom akkor leírom majd mindenhova,
de egy biztos , hogy a krémek sz4rok
5/5 Kim Bo Mao válasza:
Szia, nekem nem a fejemen, hanem a kezemen van ekcémám. Anno nekem is azt a krémet írta fel az orvos, mint amit az első válaszoló írt, és egészen hatásos volt. A hormonos krémek szerintem nem mindenkinél ugyanúgy hatnak, én speciel "viszketőrohamot" kaptam tőle... Nem akarok semmit reklámozni, de próbáld ki az aloe verát, hátha segít, nekem szokott. Akár konkrétan a növénynek a levelét vágod meg és kened be az ekcémás felületet, akár gél készítménnyel, a fontos utóbbinál, hogy magas (80-99%) aloe koncentrátumú legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!