Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eltudja tőlem kapni újra?

Eltudja tőlem kapni újra?

Figyelt kérdés
A barátomnak torokgyulladása van (csüt. óta), és csókolóztunk. Ma reggelre már nekem is fáj a torkom nyelni alig tudok. Szóval ha továbbra is csókolózni fogunk akkor sose gyógyulunk meg? Vagy jó lenne inkább egy ki időre hanyagolni?
2010. jan. 18. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor könyörtelenül nemet kell mondani, legalábbis 3-5 napra. Ha szeret téged, megérti. Ha belegondolsz csókolózás közben baci csere is történik...nyálkahártyáról nyálkahártyára terjed és vigyázni kell a szexuális érintkezéssel is, mert ugyanúgy elkaphatod lent is... Marad pár napra a simogatás, de ha ez nem elég valamelyikőtöknek, akkor üljetek be egy kád forró vízbe (a tengeri sós víz ilyenkor csodákra képes), vagy valami illóolajosba, tegyél ki gyertyákat, azt romantikázzatok egyet...:)
2010. jan. 18. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én más véleményen vagyok, mint az előttem szóló. Akkor ennyi erővel saját magadat is folyamatosan fertőzöd. Nekem általában nem kell semmi más mint valamilyen brutál erős paprika, az úgy kipucol, hogy 1 nap alatt elmúlik minden tünet. Utána lehet hogy kicsit fáj a retyón, de hidd el megéri.
2010. jan. 18. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
esetleg fertőtlenítő szájvízzel öblögetni naponta 2x...
2010. jan. 18. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:

erős paprikával vigyázni kell, nem mindenkinek ajánlott!

Mivel nem tudjuk, hogy a kérdező szenved-e magas vérnyomásban vagy esetleg gyomor-fekélyben vagy egyéb más emésztőrendszeri betegségben, vigyázni kell az ilyen tanácsokkal... (ezt nem csesztetésből írom)..viszont jó ötlet, mert olcsóbb mint a gyógyszerek, meg legalább a májat kíméli :D

Amúgy a sósvizes gargalizálás is egy lehetőség, ha felső légúti gyulladás van (olcsó). (drága) Sőt már vannak torokfertőtlenítők is amiket recept nélkül lehet kapni, és csak szopogatni kell: pl: septofort tabletta (jó kis mentolos), faringosept (barna, és színeszi a fogakat--fúúúúj), tantum verde...stb

2010. jan. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!